Köszöntöm a honlapomon.

2001-ben végeztem lakberendezőként. Ezen idő óta számtalan otthon és közösségi tér megformálásában vettem részt az ötletektől a költözésig. Egyre többen gondolják, hogy nem elég a stílus és a jó ízlés, szükség van arra a tapasztalatra, arra a széles látókörre, piac ismeretre, amit csak professzionális szakember tud hozzátenni az élhető terek megteremtéséhez. Én ehhez kínálok segítő kezet Önnek.

Amiben tudok Önnek segíteni:
Az otthonnak vagy kiadásra vásárolt ingatlanának felmérése után újragondolni a tereket, majd ezeket megtölteni tartalommal, hogy minden egyszerre legyen funkcionális, kényelmes és tetszetős. Az irodáknál, rendelőknél törekszem az ergonómiára és az érkező ügyfél maximális kiszolgálására, hogy az Ön vendége kényelmesen várakozzon.

A terveimet – hogy Ön minél inkább megismerhesse – 3D-s látványtervekből készült prezentációban mutatom be Önnek, hogy látványt és ne magyarázatokat kapjon.

Igény esetén végigkísérem Önnel a kivitelezés buktató fázisait, hogy ne legyenek megoldatlan bosszantó részletek, amik megzavarják az elégedettségét.

A tervezési munkára minden esetben személyes találkozó után egy egyedi árat adok az Ön számára.

Köszönöm, hogy érdeklődésével megtisztelt:

Kiss Márta Mária
+36 30 9 434 434

 

 

 

Close Menu